Welkom bij Lilian Bults
coaching • supervisie • training

 

NIEUWSBRIEF:
STAP VOOR STAP

 

Tijdens mijn loopbaan als groepsbegeleider, docent, opleidingsadviseur, supervisor, coach, trainer en moeder van twee kinderen, heb ik ervaren dat mensen een schat aan mogelijkheden in zich hebben. Het is steeds de kunst om deze schat aan te boren. Dit geldt voor alle levensfasen.


Mijn inspiratiebron voor het werken met mensen haal ik uit de oerkracht van het leven.
Tijdens mijn begeleiding werk ik met mensen aan de herontdekking van deze kracht als bron voor de ontwikkeling van talenten en kwaliteiten. Met als gevolg dat er ruimte komt voor duurzame groei in werk- en privésituaties. Soms groeien we tegen de weerstand in. Ik begeleid mensen bij het vrijmaken van de energie, die besteed wordt aan het omgaan met weerstand, zodat deze energie weer constructief ingezet kan worden voor leven en werk.

Van weerstand naar kracht! 
In mijn werk zoek ik naar het snijpunt van bezieling en zakelijkheid en het snijpunt van het persoonlijk belang en het belang van de organisatie. De duurzaamheid toets ik door na een jaar de opdrachtgever en/of klant te bellen over de lange termijneffecten van de ingezette acties. 

Als trainer, coach en supervisor ben ik duidelijk, betrokken, positief, confronterend, creatief en daadkrachtig. Ik ben geregistreerd supervisor bij de LVSC (landelijke beroepsvereniging voor professionals in de begeleidingskunde) en gecertificeerd begeleider bij Burn-out en Stress.